basistraining persoonlijk welbevinden

Top dat je aan deze training begint!

In deze basistraining gaan we alles bespreken wat jouw bewust-zijn tegenhoudt en daarmee de mogelijkheden om het leven ten volle te leven.

In de vervolgtraining, de Advanced, ga ik ervanuit dat je de informatie uit deze training al tot je hebt genomen en al bewust genoeg bent over jouw eigen functioneren om nog een stapje verder te gaan. In de advanced gaan we verder in op loslaten, creëren, toelaten, overtuigingen etc.

In deze basistraining kijken we naar zaken die je afhouden van wat je wil. Als eerste gaan we kijken naar afleidingen, daarna theorie over diverse modellen en technieken uit de gangbare coachingsprogramma’s, maar ook uit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en diverse andere niet-gangbare theorieën.
Ook  gebruik ik bewustzijn en bewust zijn door elkaar. Waar het om gaat is dat mensen vaak op de automatische piloot draaien, onbewust van wat ze eigenlijk doen of waar er verandering mogelijk is of hoe dat te creëren. Je bewust worden en zijn hiervan, maakt dat je zaken kan gaan veranderen.

Het maakt niet uit of dit op het gebied van relaties, werk, wonen, financiën of wat dan ook is. Een groot aantal zaken van het materiaal dat ik je aanreik en waarmee je aan de slag kunt is namelijk algemeen toepasbaar op allerlei gebieden van je leven.

Wat maakt deze training voor jou zo bijzonder en waardevol?

  • Je krijgt van mij en van andere deelnemers feedback, Q & A.
  • Ik maak gebruik van een enorme schat aan informatie van allerlei opleidingen die ik heb gevolgd en mijn jarenlange ervaring op het gebied van The Law of Attraction, Coachingsopleidingen, NLP,Reiki, natuurgeneeskunde, Access Consciousness® en dat is nog maar het topje.
  • We houden elkaar scherp als we merken dat jij of iemand anders eigenlijk niet aan jezelf of zichzelf wil werken om welke reden dan ook. De ja maar….regel is verboden.
  • We stellen één hoofddoel en dat gaan we onderverdelen in dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse doelen. Door elke dag de commitment met jezelf aan te gaan en hierover feedback en een stukje controle op het huiswerk te krijgen is het makkelijker om door te zetten. Vaak blijkt onderweg dat je je hoofddoel aanpast, omdat je je in je proces realiseert dat het eigenlijk om iets anders gaat wat veel belangrijker is. Dan stel je je doel bij en gaat vanaf daar weer verder.

Maar genoeg voor nu…..Deze training is een afwisseling tussen beknopte theorie waar het nodig is, maar is vooral bedoeld om deze theorie in de praktijk te brengen… Ik kan pagina’s vol theorieën neer pennen uit al de boeken en trainingsmappen die ik heb. Als je echt diep deze materie in wil gaan, kun je op internet zoeken naar meer informatie of mij een berichtje sturen.
We willen verandering, dat kan alleen maar door, nadat je de summiere theorie hebt gelezen, vooral te DOEN.

In de tekst staat soms een hyperlink naar een website. Als de control klik niet werkt, kun je proberen met de rechtermuisknop de link te kopiëren en te plakken in je browser.