Coaching

Access Consciousness® is een enorme verrijking in mijn leven, die ik dagelijks toepas in allerlei situaties, op mijn werk en privé. Tools van Access worden gebruikt in de trainingen en coaching. In een persoonlijke coaching bestaat de mogelijkheid om holistisch te werk te gaan; lichaam-geest-wonen-werken integreren we voor een zo groot mogelijk resultaat.
De bedoeling van alle sessies (2-6) is om te zorgen dat jij snel weer zelf met plezier en vertrouwen verder kunt. Tussen elke sessie zit ongeveer 2 weken, zodat je de tijd krijgt het in je leven te integreren.
Deze investering in jezelf : 75 euro, inclusief btw per sessie.

Naast Bars®behandelingen zijn er ook natuurgeneeskundige sessies mogelijk,  zowel bij fysieke als bij zingevingsklachten, waarbij we onderzoeken wat de mogelijkheden zijn met voeding en voedingssupplementen en/ of bloesemtherapie en oliën.

Personal coachen en je huis op orde krijgen gaan hand in hand samen. De meeste mensen ervaren een nieuw gevoel van vrijheid, rust en ontspanning als ze naast training en coaching, niet alleen de rommel in hun binnenruimte, maar ook in hun buitenruimte opruimen. Dit zijn kleine veranderingen van opgeruimde kasten, tot een volledige metamorfose, afhankelijk van de wensen en het budget. Soms kan een kleine verandering in je huis met de spullen die je al hebt, maar op een andere plek al een heel verschil maken. Het tarief is afhankelijk van je wensen. Richtlijn: 75 euro per uur, inclusief btw. exclusief materiaal.

studie en faalangst
Ik coach leerlingen bij hun studie, met o.a. organiseren en plannen en ik gebruik daarbij ook de tools, die ik heb geleerd als remedial teacher, (Master), personal coach, studievaardighedencoach en Access Bars practioner.
Een cursus zelfvertrouwen (faalangstreductietraining) voor kinderen, pubers en volwassenen bestaat tot de mogelijkheden.
Jungle Memory Als Jungle Memory coach kan ik een en ander betekenen op het gebied van het trainen van het werkgeheugen.